Terrasserens

Ser terrassen kedelig og beskidt ud, og har den brug for at blive renset? Så er DM Polering det svar, du leder efter!

DM Polering tager ud til adresser i København og omegn hvor vi renser din terrasse, så den igen ser indbydende og ny-renset ud. Samtidig med, at vi sikrer, den igen bliver modstandsdygtig overfor skidt og snavs, hvis du vælger vores imprægneringsløsning.

Terrasser bliver nemlig ofte, og hurtigt, fyldt med både mos, alger og angrebet af flisepest, hvis man ikke passer og plejer den. Men det kan være en tidskrævende proces, hvis man skal klare vedligeholdelsen selv. Derfor tilbyder vi rens af din terrasse til konkurrencedygtige priser!

Spar tid og penge med DM Polering

Derfor er det en god ide at få renset sin terrasse

Når vi kommer ud til dig, starter vi med at rense det område, som du ønsker og herefter kan du tilvælge en algebehandling, der fjerner de sidste algesporer, og slutteligt kan der yderligere til vælges en imprægnering, der sikrer et flot resultat i mange år frem.

Træterrassen kan vi også rense og du kan samtidig vælge også at give træet en imprægnering, der beskytter mod fremtidige algeangreb. Samtidig sikres træets struktur, det forlænger terrassens levetid, og det gør samtidig træet meget lettere at vedligeholde fremover.

Hvis din terrasse ikke bliver behandlet med imprægnering, så tager den lettere imod alger, mos og smuds generelt. Men med en terrasserens fra DM Polering, så sikres du, at din terrasse igen kan klare alt slags vind og vejr.

Terrasserens til konkurrencedygtige priser

Det koster det at få renset din terrasse

Hvis din terrasse ser trist og kedelig ud og derfor trænger til en kærlig behandling, så klik dig ind på vores prisberegner. Her kan du nemt og hurtigt indtaste dine oplysninger og finde ud af, hvor meget det vil koste at få din terrasse renset.

OBS. I prisberegneren kan du minimum vælge 40 kvadratmeter. Vi renser dog også mindre terrasser!

Vi har ingen maksimum grænse for størrelsen.

Vi kan rense stort set alle former for terrasser, og vi har særligt erfaring med rengøring af træ-, beton- og fliseterrasser. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, om vi kan klare din terrasse.

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere
0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring