Vinduespolering og pudsning

Mangler du en billig og professionel vinduespudser,
der kan sørge for at dine ruder, altid er flotte og rene,
med vores vinduespolering?

DM Polering kører til kunder, der er oplyst af vores områdekort, hvor vi renser dine beskidte ruder. Der findes ikke noget bedre end at have nyvaskede vinduer, så solens stråler nemt kan finde sin vej ind i dit hus eller lejlighed.

Spar tid på vinduespolering - vi klarer det

Vi er udemærket godt klar over, at det kan være besværligt og tidskrævende selv at klare både uden- og indendørspudsning. Særligt hvis du også gerne vil nå at støvsuge, vaske gulv, og hvad der ikke ellers ikke kan høre til den ugentlige rengøring.

Derfor tilbyder DM Polering at komme forbi med professionelle vinduespudsere og polere alle dine ruder til spotpriser.

Hos os er en aftale en aftale

Vi pudser kun med en fast aftale, og du kan derfor nemt booke intervalrengøring af dine ruder til enten hver 4., hver 8., eller hver 12. uge. Vi pudser ikke ved intervaller, der er kortere eller længere end de nævnte uger.

Ønsker du også at få pudset dine vinduer indendørs? Så kan du vælge, at det kun er hver 2. eller 3. gang i forhold til den aftale vi laver om den udvendige pudsning.

Nem og hurtig prisberegning på din vinduespolering

Skal dine ruder forkæles?

Så klik dig ind på vores prisberegner, hvor du nemt og hurtigt i løbet af få minutter kan regne ud, hvor meget det vil koste at få pudset dine ruder.

Ønsker du også polering af dine ruder indvendigt, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du skal bare krydse det af i feltet, når du kommer dertil i prisberegningen, og så sender vi jer et godt tilbud på denne del.

Vi pudser for både private og for erhverv i Hvidovre, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg og i hele København og på Sjælland.

50% på første udvendige polering

Husk, at du kan få 50% på din første udvendige vinduespolering. Rabatten fratrækker vi automatisk på den første faktura efter poleringen.

De 50% er dog kun gældende for nye kunder og ved valg af en fast intervalaftale enten hver 4., 8., eller 12. uge og at vi pudser dine ruder efter det aftalte interval mindst tre gange. Hvis du opsiger aftalen inden de tre første pudsninger, så bliver både rabatten og et gebyr på 150 kr. (opstartsomkostninger) faktureret særskilt.

Hvis det viser sig, at der er ændringer i prisen efter kontroloptælling, så vil dette også blive faktureret særskilt, og der vil ikke være 50% på de efterfølgende ændringer på prisen.

Vi pudser for både private og for erhverv.

Husk vi også kan hjælpe med både vinduespudsning, rengøring af solceller, afrensning af fliser, tagrenderensning og algebehandling af tag.

50

Vi pudser dine ruder til konkurrencedygtige priser

De fleste af os kan sikkert nikke genkendende til følelsen af, at nypolerede vinduer skaber fornyet liv i boligen. Lys er gerne lig med glæde og godt humør, så der er ingen grund til at lukke solen ude med beskidte ruder. Måske du også kender følelsen af at kigge ud gennem dine ruder og opdage, hvor snavsede de er? Men heller ikke helt have overskuddet eller måske tiden til at kravle op i karme og på stiger for at klare vinduespoleringen.
 • Du spares for en masse besvær
 • Du får grundigere & hurtigere arbejde, end hvis du selv gjorde det
 • Dine ruder bliver vedligeholdt på et fast plan og glasset vil holde i længere tid, så snavset ikke gror fast og dermed giver glasset en mat overflade
 • Du kan trække din vinduespudsning fra i SKAT

For en professionel vinduespudser ligger håndværket i at kunne levere en god og ordentlig vinduespudsning, der er effektiv og ikke mindst efterlader dine ruder blanke og flotte.

Vores vision er, at det skal være nemt, og ikke mindst billigt, for dig at kunne bruge os, som fast vinduespudser på din bolig.

Vi pudser dog i meget større højder, ved større aftaler, men privatpudsning sker op til 1. sal.

Du kan selvfølgelig selv pudse dine vinduer, men kan dog risikere, at det kræver akrobatiske evner eller en ustabil stige, før du kan klare din udendørs pudsning.

Samtidigt kræver det et bestemt håndelag at kunne fjerne sæberesterne på den helt rette måde, så du ikke efterlader dine nypudsede vinduer med streger efter sæben.

Vi har udstyret og ikke mindst fagligheden til at kunne klare vinduespudsningen.

Vores vinduespudsere er oplært internt, så vi alle leverer en ensartet god kvalitet.

Prisen på vinduespolering vil blive fastsat alt afhængigt af, hvilken slags bolig du bor i, hvor mange plan dit hus er i, hvilken etage du bor på, og ikke mindst hvor mange ruder det drejer sig om.

DM Polerings priser er opbygget på en måde, så du som kunde, selv kan bestemme hvor meget vi skal gøre ud af pudsningen, med aftørring af kanter og miljøbevidste pudsninger, så du som kunde selv bestemmer.

Der er dermed flere faktorer, der spiller ind, når du skal finde prisen på din vinduespolering.

Du skal samtidig også overveje, om du ønsker dine vinduer pudset og poleret både indvendigt og udvendigt, samt hvor hyppigt et rense-interval du er på udkig efter.

DM Polering leverer kvalitetspolering af dine vinduer til rigtig gode priser.

Uanset om du skal have pudset dine vinduer i Hvidovre, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg, København, et andet sted på Sjælland, eller i et af de mange andre områder, hvor vi tilbyder vores ydelser og her kan du også se hvornår vi kører i dit område.

Vores priser starter fra 70 kroner, for op til 10 ruder, alt inklusiv og herudover tilbyder vi første polering til halv pris.

Du kan meget nemt med vores prisberegner regne ud, hvor meget det vil koste dig at få pudset og poleret dine vinduer.

Du kan i prisberegneren vælge om du er privat- eller erhvervskunde samt krydse af i, hvilken hustype du ejer, din planløsning samt hvilke slags ruder du har og ikke mindst hvor mange.

Her kan du også bestille pudsning af specielle ruder, som skråruder glastage osv.

Aftørringen er også et tilvalg, da vi tilbyder billigste pris og herefter kan du som kunde, bestemme hvor meget I ønsker udført.

Det tager kun få minutter for dig at få den nøjagtige pris på din vinduespolering!

Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i prisen, hvis vi ved vores kontroltælling ser, at der er noget, der ikke stemmer overens, som oplyses efter første polering og hvilke ændringer der er foretaget til aftalen.

Flotte, nyvaskede ruder kommer desværre ikke af sig selv. Det kræver i stedet den helt rette teknik og den helt rigtige mængde sæbe.

Det er vigtigt, du har udstyret i orden, inden du begiver dig ud i at starte pudsningen.

Det er vigtigt, du sætter tilstrækkeligt med tid af til at pudse dine vinduer.

Der er ingen grund til at gøre det halvhjertet, så du skal gentage processen igen ugen efter.

Start med at finde følgende frem:

 • En ren spand med koldt vand
 • Godt opvaskemiddel og eventuelt eddike
 • En fugtig rengøringsklud samt en svamp
 • En skraber af ordentlig kvalitet
 • Et rent viskestykke eller en tør (fnugfri) klud

Undgå striber på ruderne
Der er ingen, der er ønsker striber på ruderne, når de lige er blevet vasket.

Derfor anbefaler vi, at du blander dit vand op med en deciliter husholdningseddike per 5 liter vand.

Vandet i vandhanen er nemlig enormt kalkholdigt, hvilket kan skabe de hvide, irriterende striber på ruden, men kræver også det rette håndelag, da den skraber du benytter, skal gummiet være helt og med skarpe kanter, da det ellers også kan efterlade striber på ruderne.

Den optimale sæbeblanding

 • 5 liter koldt vand
 • 1 deciliter opvaskemiddel
 • En halv hætte med salmiakspiritus

Sådan pudser du dine vinduer korrekt

Start altid med at tørre karmen af – grundigt! Derefter skrubber du de steder, hvor dit vindue er ekstra beskidt.

Når du kommer til at skulle bruge skraberen, er det vigtigt, du kun bevæger den i én bevægelse. Du skal samtidig overlappe de områder, hvor du allerede har skrabet, så du undgår striber.

Glem ikke at tørre det overskydende vand væk med din skraber.

Trin for trin

 1. Start med skraberen i venstre hjørne
 2. Start øverst i vinduet
 3. Skrab i en bevægelse som et omvendt ”U”
 4. Afslut med en tør klud/viskestykke

Det er svært at sige præcist, hvilket slags vejr, der er bedst at pudse i.

Men det er naturligvis nemmere at se, hvor beskidte dine ruder er, når solen står ind på dem.

Det direkte sollys kan dog også medføre, at dine ruder tørrer hurtigere, hvilket kan resultere i uønskede striber.

Er det i stedet i frostvejr og kulde, du vælger at vaske dine ruder i, kan vaskevandet i stedet fryse, men her kan benyttes sprinklervæske, der gør at vandet ikke fryser på ruden.

Det bedste tip er derfor, at du er hurtig med skraberen!

Vælger du at klare pudsningen i regnvejr kan du ofte være heldig at opnå et renere og bedre resultat. Snavset på ruderne bliver nemlig med regnvejret blødt op og gør det meget nemmere at fjerne.

Du kan få håndværkerfradrag, også kaldet servicefradrag, når du vælger at få professionelle til at pudse dine vinduer.

Fradraget gælder både indvendig og udvendig polering.

Hvis du ikke har fået gemt vores faktura, igennem året, sender vi jer gerne et kontoudtog, som viser den årlige rengøring af ruderne og prisen, som I skal bruge til oplysning hos SKAT.

Du har mulighed for at få fradrag på helt op til 6.100 kr. pr. person i 2019 – det er derfor værd at huske, når du overvejer om du selv skal klare pudsningen eller lade andre om det.

Du skal normalt være opmærksom på, at du kan få fradrag for selve arbejdslønnen (inkl. moms), men ved vinduespolering er det anerkendt fra SKAT at det er den fulde pris I kan fratrække, da man ikke kan beregne forbrug af vand og midler til poleringen, da det benyttes hos flere kunder.

Indberet din vinduespolering til skat HER