Algebehandling

DM Polering tilbyder algebehandling af dit tag, gangarealer eller facader i København og omegn.

De små alge-planter kan vokse mange steder, og de findes i flere forskellige typer. De er som oftest grønne, men de kan også være gule eller røde i nuancen.

De trives særligt godt i sommerhalvåret – især på taget. Her kan du risikere, at algerne, hvis der ikke bliver gjort noget ved det, vokser ned i tagkonstruktionen. Det kan medføre revner, hvor fugten kan sætte sig og forkorte tagets levetid.

Derfor er det vigtigt at holde sit tag ved lige.

Spar tid og penge med DM Polerings algebehandlinger

Men det kan være en rigtig svær og krævende proces selv at skulle klare. Derfor tilbyder vi at algebehandle dit tag, gangarealer, eller andre steder der er angrebet af algevækst til en lav og overkommelig pris. Især hvis du vælger en vedligeholdelsesordning, hvor vi én til to gange om året sørger for at holde algerne nede.

Vi kører i København og omegn og udfører algebehandlinger.

Sådan foregår algebehandlingen

Når vi kommer ud til dig, sprøjter vi algebehandling op på taget som derefter optager det mos og alger, der måtte sidde på taget.

Undgå frostsprængninger med algebehandlinger

Når behandlingen er afsluttet, vil du allerede efter den førte måned kunne se resultater.

Vær dog opmærksom på, at vind- og vejrforhold kan have en indflydelse på processen. Algerne visner, når algebehandling får lov til at gøre sit arbejde, og senere vil vejret naturligt være med til at fjerne de visne alger. Det giver et flot og vedligeholdt tag!

Med DM Polerings algebehandling af dit tag undgår du blandt andet:

  • Frostsprængninger af taget
  • Utæt tag eller vandgennemtrængning
  • At tagsten eller tagplader forskubbes

Beregn din pris på algebehandling

Uanset om du skal have renset taget, dine fliser, gangareal eller din facade kan du nemt regne prisen ud ved at klikke dig ind på vores prisberegner.

Her kan du klikke af, hvad det er, du ønsker at få algebehandlet, og hvor stort et område, det drejer sig om.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller ønsker at få en specifik pris på noget, der ikke er nævnt i prisberegneren, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere

Hvad er algebehandling?

Du finder ikke kun alger i havet. De vokser også gerne på tage sammen med f.eks. mos.

De fleste husejere har nok derfor også på et eller flere tidspunkt stiftet bekendtskab med alger, mos og svamp på taget.

Væksterne er i sig selv er ikke som sådan skadelige for dit tag.

Men de virker som en svamp, der konstant fører fugt ned i din tagkonstruktion. Hvilket øger risikoen for, at du vil opleve frostsprængninger.

Samtidig kan du risikere, at algernes roddannelse medfører, at tagplader og tagsten forskubbes, som lader vandet nemmere trænge ind på dit loft.

Med en algebehandling kan du nemt vinke farvel til de ubudne gæster på taget og mindske risikoen for store skader på dit hus.

Ser dit tag træt ud?

Når dit tag bliver angrebet af alger, mos og lav, så efterlader det gerne hvide, gule eller sorte pletter og plamager.

Det gør, at taget gerne ser slidt og medtaget ud. Det gør ikke ligefrem noget godt for helhedsindtrykket af dit hjem, samtidig med at du risikerer huset med tiden tager skade.

  • Undgå fugtdannelse der siver ned i taget
  • Undgå eventuelle frostsprængninger
  • Forlæng tagets levetid
  • Øg værdien af dit hus

Hvordan algebehandler man et tag?

Uanset om du skal have fjernet alger fra dit tag, dine facader eller gangareal, så foregår behandlingen på samme måde.

Vi lægger et skumlag af algebehandlingen op på taget eller ned på gangarealer, facader eller andre steder der er angrebet af alger, som så optages af mos, alger og lav, der sidder på det behandlede område, hvorefter planten dør og visner, hvorefter vind og vejr, fjerner den visne plante.

Hvornår skal ens tag algebehandles?

Jo før du handler, jo mindre arbejde skal der til og ved en jævnlig behandling, holdes algerne nede og dermed forlænges tagets levetid betragteligt.

Oftest vil algeangrebet starte i nordsiden eller på de områder, der ligger hen i skygge det meste af dagen. Gør du ikke noget ved den begyndende algevækst, så vil den hurtigt vokse sig større.

Men dermed ikke sagt, at du ikke kan algebehandle efter en længere periode med problemet, men skaderne kan ske over tid, i tagkonstruktionen, så jo før, jo bedre.

Hvornår er algebehandling bedst?

Hvornår er så det bedste tidspunkt at få sit tag algebehandlet?

Faktisk kan behandlingen klares hele året rundt.

Det er dog vigtigt, at det er plusgrader og tørvejr. Derfor er det oftest i foråret, sommeren og sensommeren, der er de mest oplagte tidspunkter.

Hvad koster algebehandling?

Uanset om det er dit tag, der er ramt, om det er gangarealet eller din facade.

Nu kan du få algebehandling fra kun 500 kroner. Samtidig får du med DM Polering mulighed for at vælge en vedligeholdelsesordning, hvor vi kommer ud et par gange om året eller årligt.

På den måde er du sikker på at holde algerne i skak og være forvisset om, at dit tag har det godt og ikke lider unødig skade.

Beregn din pris nu

0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring