Vinduespudsning

Mangler du en billig og professionel vinduespudser i København eller omegn?

DM Polering kører til adresser i København og omegn, hvor vi renser dine beskidte ruder. For der findes ikke noget bedre end at have nyvaskede vinduer, så solens stråler nemt kan finde sin vej ind i dit hus eller lejlighed.

Vi pudser dine ruder til konkurrencedygtige priser

Men det kan være besværligt og tidskrævende selv at klare både uden- og indendørspudsning, hvis man også gerne vil nå at støvsuge, vaske gulv, og hvad der ikke ellers ikke kan høre til den ugentlige rengøring. Derfor tilbyder DM Polering at komme forbi med professionelle vinduespudsere og polere alle dine ruder til spotpriser.

Hos os er en aftale en aftale

Vi pudser kun med en fast aftale, og du kan derfor nemt booke intervalrengøring af dine ruder til enten hver 4., hver 8., eller hver 12. uge. Vi pudser ikke ved intervaller, der er kortere eller længere end de nævnte uger. Ønsker man også at få pudset sine vinduer indendørs, kan man dog vælge, at det kun er hver 2. eller 3. gang i forhold til den aftale man laver om den udvendige pudsning.

Nem og hurtig prisberegning på din vinduespolering

Skal dine ruder forkæles?

Så klik dig ind på vores prisberegner, hvor du nemt og hurtigt i løbet af få minutter kan regne ud, hvor meget det vil koste at få pudset dine ruder.

Ønsker du også polering af dine ruder indvendigt, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du skal bare krydse det af i feltet, når du kommer dertil i prisberegningen, og så sender vi jer et godt tilbud på denne del.

Få 50% på første udvendige polering

Husk, at du kan få 50% på din første udvendige polering. Rabatten fratrækker vi automatisk på den første faktura efter poleringen.

De 50% er dog kun gældende for nye kunder og ved valg af en fast intervalaftale enten hver 4., 8., eller 12. uge. Vi skal komme forbi og pudse dine ruder efter det aftalte interval tre gange. Hvis du opsiger aftalen inden de tre første pudsninger, så bliver både rabatten og et gebyr på 150 kr. (opstartsomkostninger) faktureret særskilt.

Hvis det viser sig, at der er ændringer i prisen efter kontroloptælling, så vil dette også blive faktureret særskilt, og der vil ikke være 50% på de efterfølgende ændringer på prisen.

Vi pudser for både private og for erhverv.

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere
0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring