Tagrenderens

Er din tagrende stoppet til randen med blade og snavs? Så er det en rigtig god ide at overveje om en tagrenderens er noget for dig.

DM Polering klarer alle dine tagrender – uanset hvor slemt det står til.

Det er en vigtig service for os at kunne tilbyde dig, da det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis man bare lader tagrenderne leve sit eget liv. Hvis de løber over, kan vandet løbe ned i fundamentet på huset – og derfor skabe skader både inden- og udenfor.

Slip for skader med DM Polerings tagrenderens

Sådan renser vi din tagrende

Når vi kommer ud til stedet, foregår arbejdet fra jorden, hvor vi med en teleskopstang suger snavs og blade op med vores kraftige støvsuger. Dette er en meget mere sikker og hurtigere måde, end at stå med hænder eller manuelt værktøj for at opsamle blade og andet snavs.

Slut med utætheder i tagrenden

Vi sørger for at efterlade dine tagrender helt fri for snavs og blade, og vi tilbyder også at rense sandfangsbrønden, så den heller ikke er stoppet til og risikerer at løbe over og kunne skade din ejendom.

Du kan også vælge at få dokumenteret dine rengjorte tagrender, før og efter, så du kan se, hvilken forskel rensningen har gjort.

Nem prisberegning på tagrenderens

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad det vil koste dig at få renset din tagrende? Så klik dig ind på vores prisberegner, hvor du nemt og hurtigt kan få en billig pris på rensning af dine tagrender.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre, om vi kan klare en specifik opgave for dig.

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere

Pas på dine nedløbsrør

Det er vigtigt ikke at glemme, at det ikke kun er dine tagrender, der kan blive fyldt til randen. Skidtet finder ofte også gerne vej ned i dine nedløbsrør samt nedløbsbrønde/sandfangs brønde.

Disse kan også være medvirkende til at forårsage skader på din bolig, hvis du ikke sørger for at holde dem rene og frie for snavs og tilstopninger.

Hvilket udstyr bruges der til tagrenderens?

Det mest brugte udstyr til tagrenderensning er en teleskopstang, der kan komme hele vejen op, uanset hvor højt dit hus er.

Med teleskopstangen er det muligt at suge det snavs og de blade op, som med tiden har fyldt tagrenden.

Med dette udstyr får du en mere sikker, og ikke mindst hurtigere, rengøring i forhold til, hvis du skulle stå med dine hænder og manuelt fjerne alt skidtet.

Det er derfor en god ide at overveje at hyre en fagmand med dette udstyr tilgængeligt til at komme forbi, når du synes, det er ved at være tid.

Algebehandling af dit tag og tagrende

Der kan samle sig mere end snavs og blade i din tagrende. Alger og mos kan også nemt dukke op, da der dannes fugt i tagrenden.

Du kan derfor, når du skal have renset din tagrende, overveje, om du samtidig skal have algebehandlet taget, som så også algebehandler tagrenderne, så det sidste snavs fjernes fra tag og tagrender.

Hvad koster tagrenderensning?

Du kan få renset dine tagrender fra 560,- hos DM Polering.

Vi hjælper kunder i København og omegn, med tagrenderensning samt rensning af nedløbsrør og sandfangs brønde.

Via vores prisberegner, kan du hurtigt og simpelt beregne den nøjagtig pris på din tagrenderens.

0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring