Solcellerens

Solcellepaneler er en god måde at spare penge på elregningen. Men eftersom de befinder sig udenfor, bliver de over tid, helt naturligt, udsat for alt slags vind og vejr. Derfor er det særligt vigtigt, at du husker at vedligeholde dem, hvis du ønsker at få det optimale ud af panelerne.

På kort tid kan der nemlig samles meget skidt, snavs og alger på dine solceller, og det betyder at effekten du ellers får af dine solceller reduceres. Derfor tilbyder DM Polering at rense dine solceller, så du altid får den optimale mængde energi ud af dine solceller og derved sparer penge!

Vi kører til adresser beliggende i København og omegn, hvor vi renser solcellepaneler.

Spar penge med DM Polerings solcellerens

Nogen mener, at regnvand kan gøre jobbet – men undersøgelser viser, at det slet ikke er tilstrækkeligt. I hvert fald ikke, hvis du skal sikres 100% af den energi, som panelerne ellers kan give dig. Derfor er det en god ide at overveje at få foretaget en professionel rens af dine solceller af DM Polering.

Jo mindre snavs – jo mere energi!

Sådan renser vi dine solcellepaneler

Når vi ankommer foregår vores arbejde fra jordniveau, hvor vi med teleskopstænger, med nogle helt særlige børster, der specielt er designet til at kunne rense solcellepaneler, skånsomt renser overfladen på panelerne.

Hvad koster det?

Du kan nemt finde priser på, hvad det vil koste dig at få renset dine solcellepaneler hos os, ved at klikke dig ind på vores prisberegner. Her kan du nemt og hurtigt udfylde dine informationer og bagefter lave en aftale med os om at, at vi skal komme ud og rense panelerne for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dine solcellepaneler – og hvad det vil koste i lige præcis dit tilfælde.

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere

Rengøring af solpaneler på Sjælland

Har du investeret i at have solpaneler på taget?

Det er et klart plus i forhold til den økonomiske del, men samtidig udsættes solpanelerne også for al slags vind og vejr, når de er installeret på taget.

Jo mere beskidte solpanelerne bliver, jo mindre strøm producerer de, da man kan sammenligne det med vinduespudsning, da nypudsede ruder, giver et meget bedre lysindfald og det samme er gældende med solceller, jo mere lysindfald, des mere energi produceres.

Der er dog råd for, hvordan du får dine solpaneler vasket. Vi kan tilbyde at rense og vaske dine solceller professionelt på Sjælland i de områder, hvor vi kører.

Sådan rengøres dine solpaneler

Under Danske forhold, regner det ofte, hvilket hjælper med at holde rengøringen af dine solceller i orden, men den vinkel som de er placeres med, gør at alger, mos og snavs, opbygger sig med tiden, som er det samme med taget, hvor det samme er gældende.

Vi renser solpanelerne med en børste der er beregnet til solpaneler og ”vasker” panelet med Rentvand, som er vand der er filtreret for alle urenheder og kalk, da kalk kan skade panelerne, når kalken brænder fast fra solen, på panelet og er meget svært at fjerne efter hvor længe kalken har siddet på panelet.

Så brug derfor aldrig vandslangen fra tappehanen, til at prøve at rense solpanelerne selv, da det efterlader kalk på panelerne, der også over tid kan skade dem.

Hvornår skal solpanelerne rengøres?

Det bedste tidspunkt at rengøre dine solpaneler er i foråret, inden solen for alvor er kommet frem, da panelerne så er klar til sommerens mange solskinstimer.

Næste rengøring er i efteråret, så det værste pollen er aftaget over sommeren og så panelerne er klar til vinterperioden.

Hvad skal du være opmærksom på, når du renser dine solceller?

  • Brug kun demoraliseret vand og aldrig med rengøringsmidler, da det kan skade solpanelerne. Brug kun midler der er beregnet til solpaneler
  • Vask gerne solcellerne i regnvand f.eks. fra en regnvandstønde
  • Brug en blød svamp eller klud
  • Læg højtryksrenseren, glasskraber, ståluld og andre skarpe genstande væk, der kan skade solcellerne
  • Gå aldrig på solpanelerne
0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring