Solcellerens

Solcellepaneler er en god måde at spare penge på elregningen. Men eftersom de befinder sig udenfor, bliver de over tid, helt naturligt, udsat for alt slags vind og vejr. Derfor er det særligt vigtigt, at du husker at vedligeholde dem, hvis du ønsker at få det optimale ud af panelerne.

På kort tid kan der nemlig samles meget skidt, snavs og alger på dine solceller, og det betyder at effekten du ellers får af dine solceller reduceres. Derfor tilbyder DM Polering at rense dine solceller, så du altid får den optimale mængde energi ud af dine solceller og derved sparer penge!

Vi kører til adresser beliggende i København og omegn, hvor vi renser solcellepaneler.

Spar penge med DM Polerings solcellerens

Nogen mener, at regnvand kan gøre jobbet – men undersøgelser viser, at det slet ikke er tilstrækkeligt. I hvert fald ikke, hvis du skal sikres 100% af den energi, som panelerne ellers kan give dig. Derfor er det en god ide at overveje at få foretaget en professionel rens af dine solceller af DM Polering.

Jo mindre snavs – jo mere energi!

Sådan renser vi dine solcellepaneler

Når vi ankommer foregår vores arbejde fra jordniveau, hvor vi med teleskopstænger, med nogle helt særlige børster, der specielt er designet til at kunne rense solcellepaneler, skånsomt renser overfladen på panelerne.

Hvad koster det?

Du kan nemt finde priser på, hvad det vil koste dig at få renset dine solcellepaneler hos os, ved at klikke dig ind på vores prisberegner. Her kan du nemt og hurtigt udfylde dine informationer og bagefter lave en aftale med os om at, at vi skal komme ud og rense panelerne for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dine solcellepaneler – og hvad det vil koste i lige præcis dit tilfælde.

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere
0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring