Vores serviceydelser

Vinduespudsning

Er du på udkig efter en billig og ikke mindst professionel vinduespudser? DM Polering kører til alle adresser i Købehavn og omegn.

Vi ved godt, at der ikke findes noget bedre end nyvaskede vinduer. Derfor tilbyder vi kvalitetspudsning til de bedste priser, du kan finde. Med os som vinduespudser slipper du for selv at skulle kæmpe med pudsningen.

Vi tilbyder intervalrengøring

Vi pudser kun med en fast aftale, og du kan derfor nemt booke intervalrengøring af dine ruder til enten hver 4., hver 8., eller hver 12. uge. Vi pudser ikke ved intervaller, der er kortere eller længere end de nævnte uger.

Vil du også gerne have pudset dine vinduer indendørs, så kan du vælge, at det kun er hver 2. eller 3. gang i forhold til den aftale, du laver om din udvendige vinduespudsning.

Få din pris som privat Få din pris som erhverv

Solcelle Rensning

Har du solceller på taget? De kan være gode, når du ønsker at spare på elregningen. Men da de er udenfor, så bliver de også udsat for lidt af hvert. Derfor skal du huske at vedligeholde dem for altid at få det mest optimale ud af dem.

Og det vil DM Polering gerne hjælpe dig med. Vi tilbyder at rense dine solcellepaneler, så du får den optimale mængde energi ud og derved sparer penge.

Der skal mere end regnvand til

Nogen mener, at regnvand kan gøre jobbet. Men undersøgelser viser, at det slet ikke er tilstrækkeligt.

Derfor er det en god ide at overveje at få foretaget en professionel rens af dine solceller af DM Polering.

Find din pris nedenfor.

Få din pris som privat Få din pris som erhverv

Terasserens

Trænger terrassen til at blive renset?

Vi sørger for, at din terrasse efter en rensning igen vil se indbydende og dejlig ud. Samtidig sikrer vi, at den bliver behandlet på en måde, så den bliver modstandsdygtig overfor skidt og snavs, hvis du vælger vores imprægneringsløsning.

Vi ved godt, at det kan være en tidskrævende process selv at klare det. Derfor hjælper vi dig altid gerne.

Du kan finde din pris på terrasserensning nedenfor.

Få din pris som privat Få din pris som erhverv

Tagrenderens

Er din tagrende stoppet til randen med blade og snavs? Så lyder det til, at det er ved at være en god ide at overveje, om vi skal rense den.

Hvis tagrenden driller, så kan det i værste tilfælde have store økonomiske konsekvenser. Hvis de løber over, så kan vandet risikere at løbe ned i fundamentet i huset. På den måde kan tagrenden skabe problemer både inden- og udenfor.

Vores metode for tagrenderensing er meget simpel. Vi arbejder fra jorden, hvor vi bruger en teleskopstang. Vores kraftige støvsuger suger bagefter al snavs og blade. Når din tagrende skal renses, går vi op i at, det skal være en sikker og hurtig måde.

Du kan finde din pris ved at klikke på linket nedenfor.

Få din pris som privat Få din pris som erhverv

Algebehandling

DM Polering klarer algebehandlingen af dit tag, dine gangarealer eller facader. Uanset hvor algerne befinder sig, så er de aldrig rare at stifte bekendtskab med.

Særligt i sommerhalvåret trives de små grønne alger godt. Særligt på taget nyder de at kunne boltre sig, hvis ikke der bliver gjort noget ved det.

Vi ved godt, at det kan være en meget tidskrævende proces, hvis du selv skal klare det. Netop derfor tilbyder vi at klare det for dig.

Nedenfor kan du finde prisen på algebehandling af dit tag, gangareal eller facade.

Få din pris som privat Få din pris som erhverv

DM Polering kan nu også tilbyde deres mange kunder Tagrende rensning, Terrasse rensning og algerens af taget.

vinduespudsning
læs mere
Solcellerens
læs mere
Terasserens
læs mere
Tagrenderens
læs mere
Algebehandling
læs mere
0+
Antal glade kunder
0+
Udførte poleringer i år
0+
Gennemsnitlig års erfaring